Rode wijn

TOP WIJNEN TEGEN SCHERPE PRIJZEN MORGEN IN HUIS!

Rode wijn: Prachtige wijnen binnen 24 uur thuis bezorgd!


Rode wijn is bij Wijn Exclusive sterk vertegenwoordigd. Het merendeel van onze wijnen is rood. Wilt u een fles rode wijn eenvoudig online bestellen en binnen 24 uur in Nederland laten bezorgen? Dan is Wijn Exclusive het juiste adres voor u. Wij verkopen prachtige rode wijnen, geschikt voor de echte liefhebbers of voor degenen die het als wijn cadeau willen geven.

Bij Wijn Exclusive vindt u vooral rode wijn uit de Bordeaux streek. Bordeaux wijn uit het alom bekende Pauillac en Saint-Emillion en nog veel meer. Natuurlijk mogen we de rode wijnen uit de nieuwe wereld landen niet meer vergeten. Bij ons hoeft u geen doos van minimaal 6 flessen te bestellen, wij verkopen de wijn gewoon per fles!

Rode wijnen uit de oude en de nieuwe wereld

Wij kunnen u de volgende rode wijnen zeker aanbevelen. Bijvoorbeeld de Cru Bourgeois van Chateau d'Arche, een heerlijke Bordeaux wijn. Eveneens een prachtige Bordeaux uit het alom bekende wijndorp Pauillac is de 5eme Grand Cru Classé van Chateau Clerc Milon (eigendom van Mouton Rothschild). En uit de nieuwe wereld natuurlijk het prestigieuze wijnhuis Terrazas met haar Cheval des Andes.


Vandaag voor 16:00 uur rode wijnen bestellen = volgende dag wijn bezorgen!